Snel vervoer in Breda

0800 Snelkoerier heeft een ruim aantal vaste chauffeurs in dienst. Zij maken gebruik van een uiterst modern wagenpark in Breda. De grootste wagen waar de koeriers over beschikken heeft een afmeting van 720x 250x 250 centimeter en een laadvermogen van 9000 kilogram. Maar ook als u een lading heeft die onze wagens te boven gaat, kunt u bij ons terecht. Wij werken namelijk samen met gerenommeerde partners in Breda en in de buurt van Breda. Daardoor kunnen wij ook het vervoer regelen voor zwaardere transporten of transporten met afwijkende afmetingen voor u verzorgen.

24/7 bereikbaar

Onze koeriers staan 24/7 voor u klaar om het vervoer van uw zending te regelen. Dit wil zeggen 24 uur per dag en zeven dagen per week. Onze chauffeurs vertrekken dus op ieder gewenst tijdstip van de dag of nacht. Vanavond nog vervoer nodig voor een pakketje dat naar Parijs moet? Morgenochtend laden in Milaan? Neem direct contact met ons op. Wij kunnen het vervoer voor u regelen.

In 15 minuten bij u in Breda

Wij kunnen in Breda en vlakbij Breda binnen 15 minuten ter plaatste zijn om uw zending op te halen en naar de eindbestemming te vervoeren. Onderweg stoppen we niet om bijvoorbeeld bij te laden of over te laden. Dit voorkomt schade aan uw pakket. Hierdoor zijn we veel sneller. Tussenstops maken kost veel tijd en daarom kiest ons bedrijf ervoor om geen onnodige stops te maken tijdens het vervoer van uw zending. Kwaliteit staat bij uw koerier uit Breda op nummer één.